9 Δεκ 2007

ΜΑΓΕΜΕΝΗ

Μόλις γύρισα από σινεμά όπου είδα το "Μαγεμένη" και ... μαγεύτηκα. Τι όμορφο παραμύθι...Μαγεία...

Προσγείωση : Μα που έχουμε φτάσει πια? Δύο παιδιά,ένας ενήλικος, ποπ κορν και κοκα κόλα μα 10.000δρχ???? Που'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια....

Καλή νύχτα και όνειρα μαγεμένα...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα. Περπατώντας μέχρι να ξαναχωθώ στα χαρτιά μου, έφτασα εδώ. Υποφέρουμε. Δουλεύουμε πολύ, ξοδεύουμε πολλά, άσκοπα τα περισσότερα, χρήσιμα που δεν μας φτάνουν, ξεχνάμε να μοιραζόμαστε όνειρα, στιγμές στο σινεμά, στιγμές, στιγμές, γιατί κι αυτές φτάσαμε να τις πληρώνουμε χρυσάφι. Που είναι εκείνα τα ξεφαντώματα που κάναμε παλιά. Tώρα σκεφτόμαστε τα λεφτά για τα δώρα, τα τραπέζια και τα φρου φρου κι αρώματα. Και κλεινόμαστε. Και δεν ανοίγουμε αγκαλιές. Δεν φτάνει ο φόβος μας, έγιναν κι όλα στη ζωή μας ευρώ. Καλή μας αρχή!

rain είπε...

@freedula
Καλωσόρισες στα μέρη μου.Πέρασα από τη γειτονιά σου και επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αναρτίσω σχόλιο σου λέω πόσο πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι που βιώνουν τις γιορτές όπως εμείς. Βέβαια υπάρχει και γλύκα σε όλο αυτό. Κι όσο για τα παλιά ξεφαντώματα, τότε που γέμιζαν οι αγκαλιές δώρα χωρίς να έχεις χαρτί και μολύβι να δεις αν θα σου φτάσουν αυτά που έχεις,νομίζω πέρασαν ανεπιστρεπτί.Ας παραμείνουμε όμως όπως είμαστε, ας μην αλλοιωνόμαστε και θα την βρούμε την άκρη θέλω να πιστεύω..Ετσι από πείσμα..Δε θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη...

Ανώνυμος είπε...

Ουφ! Σήμερα δεν βλέπω να στρώνομαι στη δουλειά. Είναι και ο Τάκης με τις συμβουλές του που θα διαβάζει και θα γελάει.

Με προβλημάτισες που δεν μπορούσες να ανεβάσεις και μου το είπε κι άλλος. Όταν βρεις χρόνο κάνε πάλι μια προσπάθεια, ένα γεια για να τσεκάρω τι φταίει. Προσωπική χάρη γιατί είσαι τρίτη που μου το λέει.

Κι αν κάνω καμιά δουλειά σήμερα θα είναι θαύμα. Και δεν μ παίρνει και για κοπάνα.

Takiz είπε...

Αγαπητή rain

Kαλό είναι τέτοιες μέρες να μένουμε στο παραμύθι και να μην σκαφτόμαστε τίποτα παραπάνω.
Mείνε μαγεμένη...

Kοιτά τι ωραία η φιλη μας η freedula, πάλι κοπάνα θα κάνει

βρε που φτάσαμε(xaxaxa)

Kαλό σας απόγευμα κορίτσα!!!!

rain είπε...

@freedula
Μωρέ εγώ έκανα προσπάθεια αλλά που αυτό.Ινάτι το σκασμένο.Προσπαθώ να βρω τον ακριβοθώρητο αδερφό μου που είναι πολύ καλός γνώστης των υπολογιστών-κατι σαν τον Takiz μας τον γλυκό μόνο που θα'ρθει από το σπίτι!! για να με βοηθήσει λίγο. Αν βρω ακρη θα σε ενημερώσω..

@Takiz
Ρε παιδί μου να μην μπορώ να κάνω κοπάνα. Από μικρή το είχα αυτό γιατί ήμουν τόσο καντέμω που η μάνα μου που δούλευε ήταν δυνατόν να έρθει ακριβώς την ώρα που θα έλειπα..Τέτοιο χάλι. Πες μου ποια νουμερα στο λόττο θα έπαιζες να παίξω τα υπόλοιπα ? Ένα τέτοιο πράμα εγώ. Καλο απόγευμα και σε σένα.

Meropi είπε...

Καλημέρα βροχούλα μου!
Δεν θα το πιστέψεις, αλλά καμιά φορά μ' αρέσει κι εμένα να βλέπω ταινίες παραμύθια! Ταξιδεύω στην αθωότητα που όσο περνούν τα χρόνια μου λείπει!

rain είπε...

@meropi
Σε πιστεύω, γιατί όχι? Όπως το είπες.. Σε ταξιδεύουν..όπου ποθείς

roadartist είπε...

αχ..και λιγα λες.. :(

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕ ΜΟΥ ΛΥΚΕ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ