7 Ιαν 2009

Διάδρομος...αυτός ο άγνωστος....

Έχω ένα θεματάκι και έτσι θέλω να το μοιραστώ ρε παιδί μου, να φύγει από μέσα μου δηλαδή. Εντάξει, οι περισσότεροι πήραμε κανα δυο κιλάκια τις γιορτές. Είναι ανάγκη να με κοιτάει έτσι δηλαδή? Με ποιον τα'χω? Μ'αυτόν τον τύπο, που δεν τον ήξερα κι από χθες να πεις, που τοποθετήθηκε ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι μου και με αντιμετωπίζει του τύπου "κούνα τον κ...ο σου να γυμναστείς που κάνεις δυο ώρες ζάπινγκ" κι εγώ φυσικά του γυρνώ επιδεικτικά τα μούτρα, τρώω και μερικά κροκεράκια και τα μασουλάω επιδεικτικά. Ξέρεις τώρα πόσο σπαστικό είναι αυτό το κρατσ κρατσ! Ε μα πια! Εντάξει, τώρα θα με πεις και υστέρω αλλά τα χρόνια περνάνε, δεν είναι θέμα των κιλών, παίζει και το θεματάκι να είναι τα οπίσθια σε μια αξιοπρεπή θέση, να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων μαζί με άλλα σημεία, να μην κρεμάσουν τα χεράκια που τα'χω τρελλάνει στο πιάσιμο τσεκάροντας που στο τέλος θα κρεμάσουν απ'το τράβα τραβα. ΑΛΛΑ! Δεν μου αρέσει, δεν θέλω! Αρνούμαι! Οταν παλιά έπαιζα το μπασκετάκι μου, και σε ομάδα παρακαλώ, αποφάσισαν οι γονείς μου να με σταματήσουν για να διαβάσω λεει! Πώς! Βεβαίως! Άρχισα το κάπνισμα μετά από λίγο και έπαιζα μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα της περιοχής! Δεν μου αρέσει η αεροβική άσκηση! Μου αρέσουν τα βάρη αλλά βαριέμαι! Μου αρέσουν τα παιχνίδια στις αλάνες αλλά για ευνόητους λόγους δεν γίνεται. Βλέπω τον άντρα μου να τρέχει χλμ, να ιδρώνει και προσπερνάω κάνοντας ελιγμούς που θα τους ζήλευε και ο Μελισσανίδης και κάθομαι στο pc μου! Μπορώ να περπατήσω χλμ εξερευνώντας άγνωστα μέρη, σε ταξίδια πχ αλλά όχι πάνω σ'αυτό το πράμα! Και να παίξω και βόλεϋ (μέσα στη θάλασσα τα πόδια όμως γιατί ζεσταίνομαι), γενικά να'χει και το χαβαλέ του το περί εκγύμνασης.

Το καταλαβαίνει πάντως ότι δεν το χωνεύω! Αν μου τάξει κάτι.... Α τώρα που το'πα θυμήθηκα..έχεις δει άνθρωπο να τάζει στον εαυτό του γλυκό αν καταφέρει να τρέξει για λίγο?!!!!! Σίγουρα δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι! Και ρώτησα μια κουφάλα ένα διαιτολόγο "Καλέ μου ποιες τροφές πάνε και κάνουν κοιλίτσα να τις αποφεύγω?" και μου λέει ο απίστευτος "Το αλκοολ και τα γλυκά" Γιατί χρυσέ μου? Δεν μπορούσες να πεις δηλαδή τις φακες και το σπανακόρυζο? Δεν το κατάλαβα! Και παρεξηγήθηκε κιόλας γιατί του είπα τι σαβούρες τρώω και δεν είχα την ανάγκη του! Πω πω ένας προβληματικός που ήταν.. Τι έλεγα? Α ναι.Χμμ αν μου'ταζα ένα συνολάκι? Όχι, μπόλικα απ'αυτά. Αν μου'ταζα ένα τρίωρο στον Hondo με πιστωτική? Αυτό κάτι μου κάνει! Είδες που συζητώντας βρίσκεις τη λύση? Τέλειο! Κι αντε τώρα μετά από τόσο σνομπάρισμα να τον σιροπιάσω μη με σαβουρώσει πουθενά...Κάτι θα βρω...Είναι όμως αντιπαθέστατος, έτσι? Αχ αυτή η ρημάδα η φυσική κατάσταση! Δε θα βγει σε χάπια? Που θα πάει? Η εκδίκηση της μελαγχροινής τότε! Αλιμονό σου παλιοδιάδρομε! Τέλος πάντων, είπαμε...από Δευτέρα...έτσι?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως προτιμω να πεθαινω της πεινας παρα να κουνησω το κορμι μου πανω σε διαδρομους και γυμναστηρια...απαπα δεν μπορω εγω με τετοια....

φουλ ξανθια γαρ.....

rain είπε...

@παπαρουνα'
Το ίδιο λέμε παπαρουνίτσα μου! Ψηφίζω πείνα δαγκωτό!
Είδες? Δεν παίζει ρόλο το χρώμα στο μαλλί?

Olga είπε...

Εγώ βαριέμαι ελλεινά τα γυμναστήρια και τους κλειστούς χώρους! Παλιά στο Τέξας έκανα στίβο και ηταν σούπερ, όμως το αφησα λόγω σπουδών!
Τωρα κανω σχοινακι που μου αρέσει και καμιά βόλτα με το ποδήλατο!!

Τα γλυκά δεν τα κόβω!!!

Υπάρχει ένα νέο gadget, to wii, το έχεις ακουστά?

Φιλάκια βροχούλα μου!

rain είπε...

@olga
Α κοπέλα μου, εσύ είσαι αθλητικός τύπος! Και κάνεις και σκι!:-)
Καλημερούδια

Olga είπε...

Το σκι δεν το εγκαταλείπω με τίποτα!!!:)))

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕ ΜΟΥ ΛΥΚΕ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ