2 Απρ 2008

ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!

Κάθε που μπαίνει η άνοιξη περιμένω με διεστραμμένη ανυπομονησία τις υπέροχες αυτές διαφημίσεις σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, σε κάθε μέσο, για το αδυνάτισμα, σύσφιξη, υπέροχο κορμί με μια κίνηση!
Ηλιοκαμμένα κορμιά σε διαστάσεις Τουίγκυ, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, λίπους που σε κάνουν να νοιώθεις Ροζάν Μπαρ είτε είσαι είτε όχι!
Και παρακολουθω πώς με μία σειρά χάπια και δη πανάκριβα χάνονται τα κιλά όπως το νερό απ'το χαλασμένο συφώνι. Σαφώς και σε πειθουν το μεταξύ πως είναι υγειινά και κάνουν γενικότερα καλό στο ταλαιπωρημένο σου κορμί. Κάτι σαν τις Always! Θα πετάς!! Να προσέχεις μόνο τα πουλάκια για μετωπική!
Και συνεχίζω να παρακολουθώ πως με την τάδε κρεμούλα αν κάνεις κάποιες επαλήψεις η κυτταρίτιδα θα πάει για μπάνια στην Αιδηψό με την αγαπημένη σου θεία και θα σε αφήσει με αγαλματένιο πόδι, γλουτό να πας στη Μύκονο να χτυπήσεις τεκνό!!
Όσο για τη σύσφιξη, είναι άλλη κρεμούλα βρε κουτο, βάλε κι απ'αυτή, τρίψου με γάντια τσουγκράνες, τυλίξου με μεμβράνη -αυτή που σκεπάζουμε τα φαγητά ντε ειδικά όταν έχουμε τραπέζι, ξέρεις τώρα-, κάτσε στον καναπέ όση ώρα σε τραντάζουν καλωδιωμένα εξαρτήματα και ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ....θ'αναφωνείς ΘΑΥΜΑ!!!
ΘΑΥΜΑ!!!
Τώρα δείχνεις πια καινούρια και αστραφτερή όπως η Μπάρμπι! Τέλεια! Τέρμα οι έννοιες και τα προβλήματα. Είσαι έτοιμη, βάλε το μικρότερο νουμερο σε μπικίνι που θα βρεις, τα ρουχα της ανιψιάς σου και ξαμολήσου στη ρουγα!!!! Λέτε γι αυτό να βλέπουμε εικόνες απείρου κάλλους και καταστροφικές για την αισθητική μας? γιατί καποιες πείστηκαν?
ΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ???
Μη ξεχάσω και τη νέα μοδα που πας σε εκπομπές που σε βγάζουν με το βρακί για να καθορίσουν το ΠΡΙΝ τηλεοπτικά και σε κόβουν, ράβουν, ξηλώνουν, ρουφάνε και το ΜΕΤΑ είναι ένα άλλος άνθρωπος, σαφώς πανέμορφος μα....τόσο κόντρα στη φύση πια? Κι άλλο να υπάρχει καποιο πραγματικό πρόβλημα από ατυχημα, δυσμορφία για κάποιο λόγο κι άλλο τουτο ρε παιδί μου. Μα δε θα εξαγριωθεί η φύση και θ'αντιγυρίσει μπάτσες πολλές? Δεν ξέρω, απλώς αναρωτιέμαι.. Και τις βλεπω πόσο υποφέρουν στην ανάρρωση και ανατριχιάζω σύγκορμη η γυναίκα! Αλλά, εεεε? Όταν φεύγει η κουρτίνα και κοιτάζονται...ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!! Μία δεν την αναγνώριζε το δίχρονο αγγελούδι της και ταράχτηκε το έρημο. Εχω ακούσει επίσης για περιπτώσεις που και οι ίδιες χρειάστηκαν ψυχοθεραπεία γιατί δεν αναγνώριζαν τον εαυτό τους τον καινούριο και είχαν προβλημα στην εξοικίωση μαζί του!!!
Και πού να δεις την έκφρασή μου ότάν πέφτει τέτοιου είδους διαφήμιση ή εκπομπή και σαβουρώνω ταυτόχρονα κανα κουτί παγωτό!!!!!!!! Πολύ γέλιο!!!!! Αλλά απτόητη και αδιαφορη συνεχίζω ν'απολαμβάνω τούτη την παγωμένη θεϊκη απόλαυση! Πού θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα που δεν υπάρχει! ΡΕ ΟΥΣΤ!

18 σχόλια:

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

:)) Η γραφή σου μου θυμίζει κάτι από Έλενα Ακρίτα! Είναι φοβερή! :))
Καλημέρα! :))

Mariel είπε...

Σωστή..!
Και ξέχασες να πεις και για όλες αυτές που αρχίζουν να φαντάζονται περιττά κιλά εκεί που ούτε με το μικροσκόπιο δεν υπάρχουν! Και θέλουν ντε και καλά να φορέσουν νούμερο τζιν 25! Και εκεί αρχίζουν οι μεγάλες ιστορίες.. ανορεξίες , βουλιμίες διαλέξτε και πάρτε κόσμε!!!

Καλό μήνα!

faraona είπε...

Βροχουλα μου
ολα βιομηχανια χρηματος ειναι,ολα.Τωρα αν θελει καποιος απο μονος του να προσεχει γιατι ετσι γουσταρει ειναι αλλο.
Ομως αυτοι ολοι ...σαν ξυπνια γυναικα που εισαι ξερεις που πονταρουν...
Στον ανταγωνισμο που εχουμε οι γυναικες μεταξυ μας..."αυτο το γιατι αυτη κι οχι εγω"
ειναι που μας κανει ευαλωτες και αναλωσιμες.
φιλια μαναρι και καλα κανεις,
ο,τι κανεις.

rain είπε...

@ανεμοσκορπίσματα
Πω πω κουβέντα που μου'πες!Ψωνίστηκα εντελώς τώρα!Καλησπέρα σου

@mariel
Καλώς την! Α ναι κι αυτή η κατηγορία! Εντελώς μουρλές παιδί μου είμαστε οι γυναίκες..μη το συζητάς!! Καλησπερούδια σου

@faraona
Ε μα φυσικά είναι όλα προσεκτικά σχεδιασμένα και μελετημένα, βασισμένα πάνω σ'αυτό ακριβώς που είπες και άλλα ευγενή συναισθήματα που ξυπνά συνήθως η μια γυναίκα στην άλλη!!!!!!! Φιλάκια, φιλάκια

Roadartist είπε...

Eλα μωρέ θύματα ψάχνουνε!!
Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να είσαι/γινεις αδυνατος...
Απλά κλείνεις το στόμα σου :) .. ΚΑΙ αποκτάς ποικίλλα ενδιαφέροντα, οπότε 'τρέχεις' όλη μέρα..και που καιρός για περιττά κιλά! Με λίγα λόγια στο χέρι μας είναι. Πιστεύω οτι ειναι ευκολο και δε χρειάζεται να μπλέξεις με αυτές τις μαφίες!!
ΚΑΛΟ μηνα και απο εμενα με πολλά χαμόγελα και οτι καλυτερο :)

rain είπε...

@roadartist
Το θέμα είναι ότι τα βρίσκουνε! εκεί εντοπίζω το πρόβλημα! Οτι υπάρχουν αυτοί που τους συντηρούν καταναλώνοντας όλα αυτά που κυκλοφορούν! Και σαφώς το ράψιμο του στόματος είναι λύση!Φιλιά και καλό μήνα κι απο δώ

Alkmini είπε...

εμ τα βρισκουν, γιατι οι βλαμενες ειναι οπως τα κουνουπια εδω που μενω.χειμωνα καλοκαιρι. α δεν μας λειπουν, μην παθουμε στερητικο!
βροχουλα μου εσυ καλα τα λες, αλλα οσο υπαρχουν οι βλαμενες-οι οι (_|_)κρεμουλες θα πωλουνται ωσαν χαβιαρι, ενα πραμα.
πολυ καλο το ποστ σου.
καλο βραδυ και φιλακια.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Ra Ma είπε...

Ως άντρας (που στο καλό είναι οι άλλοι?) θα πω ότι σε αρκετούς δεν αρέσουν τα πρότυπα γυναικών που προωθούν τα μέσα (ένοιωσε κανείς καλύτερα? Οχι?).
Κατά τα άλλα τα κέντρα πλουτίζουν και τις περισσότερε φορές χωρίς αποτέλεσμα. Άσε που στις 'πριν' φωτογραφίες φαίνεται να έχει πέσει υπολογιστής!!! (Είναι ξεχειλωμένες)

Γυναίκες, μην χάνετε την θυληκότητα και την αυτοπεποίθηση σας!!!

Καλημέρα.

patsiouri είπε...

Ρε ούστ!! Ακριβώς! Έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα, δε σταυρώνω κιλό και ακόμη και τα λίγα που διαθέτω με μια ίωση καλή ώρα, εξαφανίζονται. Τρώω σα γουρούνι μπας και...αλλά δεν...έχω βαρεθεί να ψωνίζω από τη Μπέρσκα, μια χαρά ρουχαλάκια έχει αλλά πουθενά δε μου κάνει τίποτα άλλο!!
Και σιχαίνομαι που όταν μπαίνει η άνοιξη παίρνουν τηλέφωνο όλες οι μαλακισμένες παίζοντας με τον πόνο μου και ρωτώντας με πότε θέλω να ξεφορτωθώ τα πςεριττά μου κιλά! Υπάρχει και κόσμος που θέλει να παχύνει ανόητοι!!

Takiz είπε...

Και να συνεχίσω λίγο την θεϊκή παρέμβαση............

Τι θα έλεγες για παγωτό, διακοπές, παραλία???

rain είπε...

@aliki
κουνουπια!!χιχιχι Καλό κοριτσάκι μου!!Φιλάκια πολλά

@radio marconi
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις όσο για το ξεχειλωμένες ούτε που το'χα παρατηρήσει! Ρε το αντρικό μάτι!! Σ'ευχαριστεί ο γυναικείος πληθυσμός για τα καλά σου λόγια!!Φιλιά πολλά

rain είπε...

@patsiouri
Γιατί καλέ?Τι έχει η Μπέρσκα δηλαδή? Μια χαρά είναι! Δε σου'πα ένα Toi Moi ή ένα BSB θα το πάρεις κάποια στιγμή αλλά και Μπέρσκα ψωνίζουμε οικογενειακώς! Μια χαρούλα! Όσο για σας που πρέπει να βάλετε κιλά τι να σου πω! Μη το πιέζεις..θα'ρθει μόνο του κάποια στιγμή!φιλάκια πολλά

@takiz
Τι θα'λεγα? YES YES YES YES I need a break!!! Kisses

"ζαχαρούλα.." είπε...

..πόσο δίκιο έχεις.. και φάντασου ότι για αυτό το ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ παιχνίδι, οι αιτήσεις στην Ελλαδίτσα μας έχουν, αισίως φθάσει στις 100,000!!!!! άκουσουν άκουσον... μα καμία δεν είναι ευχαριστημένη πια με αυτό που αντικρύζει????

..άσε το άλλο που έθιξες, με τις κρέμες, τα χάπια, τα τσαγάκι και ότι άλλο βάζει ο νους σου.. που τελείως τυχαία, όλα αυτά τα διαφημίζουν θεΐκά μοντέλα με σμιλεένο σώμα.. που χάρην του φωτομοντάζ έχει στην αρχή και ολίγον άπό φλοιό πορτοκαλιού.. αα ρε μοντάζ πόσο μπροστά είσαι!!!!


αυτά.. μάλλον για πρώτη φορά είπα πολλά ε???

καλό βράδυ!!!

kalynama είπε...

υπάρχει και η άλλη διαφήμιση... που λέει μεταξύ άλλων

Τα πάχη μου τα κάλλη μου...

χαχαχαχα

είσαι απίθανη βροχούλα μου...

Φιλιά σου αφήνω.
Καλό ξημέρωμα :-))

Ιφιγένεια είπε...

Ουστ !!
Όπως το είπες !
Σ΄όποιον αρέσουμε , για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε !!!

Καλό απόγευμα καλή μου !

rain είπε...

@ζαχαρούλα
Τι θα δουν τα ματάκια μας από Σεπτέμβρη...ουχουιιι..
Μεγάλο επίτευγμα της εποχής το πείραγμα των φωτο..έχεις δει προφανώς φωτογραφίσεις κορασίδων σε διάφορα περιοδικά..μα άγαλμα..αψεγάδιαστο..

Και να γράφεις όσο θες..Ακου πολλά έγραψες!!!!τσ τσ

@kalynama
Εγώ τώρα γιατί δεν την έχω εντοπίσει αυτή??χιχι
Φιλάκια επίσης καλή μου

rain είπε...

@ιφιγένεια
Ναι ντε,,δεν θα μπορέσουμε..όπως το λες..καληνυχτούδια

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕ ΜΟΥ ΛΥΚΕ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ