12 Φεβ 2008

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ..


Αμάν πια..Πόση ξεφτίλα μπορεί ν'αντέξει ένας άνθρωπος.. 'Ελεος, μαζευτείτε σπίτια σας να σώσετε ότι μπορείτε, κλείστε τα στόματά σας και ανοίξτε τα μόνο για να προσπαθήσετε να γαληνέψετε τις ψυχές αυτών των παιδιών που δεν σας φταίνε τίποτα μα εισπράττουν τα πάντα. Ποιος θα προστατέψει, ποιος θα τα καθησυχάσει, ποιος θα τα ηρεμήσει? Αντί κυρία μου να είσαι κοντά τους βγαίνεις στο γυαλί (μπας και βρεις και καμμιά δουλειά να προβληθείς) και απαιτεις βίλες και ακριβά σχολεία? Τα ρώτησες αν είναι αυτό που χρειαζονται? Μα τι λέμε? Μα τι λέει? Τρελαίνομαι, σαλτάρω. Δεν είναι δυνατόν αμ να τα κάνεις θάλασσα αμ να βγαίνεις και δημόσια να μας ενημερώνεις γι αυτό! Και δεν της άρεσε και η δουλειά του άντρα της. Από που είναι τα λεφτά και οι βίλες που διεκδικείς από εράνους για το φιλόπτωχο? Κι εσύ υποτίθεται άντρας μορφωμένος (που να βράσω τα πτυχία σου μέσα) και υπέρμαχος της οικογένειας που τόσο πρόβαλες, ρίχνεις ξύλο δημόσια, τρως ξύλο, πηδάς μάντρες αντί να βρεις τρόπο έστω και μέσω του νόμου να φέρεις μια ισορροπία, μια συναίνεση σ'όλο αυτό το πανηγύρι μου γυρνάς κι εσύ στα κανάλια σα δαρμένο σκυλί? Και ζητάτε τι? Τι? να σας λυπηθώ? Ρε ουστ. Αυτά τα έρημα τα παιδάκια ποιος θα τα λυπηθεί να τα γλυτώσει από τα στόματα του κόσμου - που είναι αδυσώπητος σ'αυτές τις περιπτώσεις -, ποιος θα τ'αγκαλιασει να τους πει πως τ'αγαπά και πως όλα θα πάνε καλά? Τα βουτάει, ένας από δω ένας από κει. Όταν μεγαλώσουν λίγο και σας απορρίψουν και τους δυο τότε τι θα κάνετε, θα βγείτε πάλι στα κανάλια και τα βράδυα, θα δέρνεστε με μπράβους ή χωρίς , ή θα κοπανάτε το κεφάλι σας στον τοίχο και θα'ναι αργά? Ή δεν σας ενδιαφέρει καν τόσο χωμένοι που είστε στην συμφεροντολογία, στις εμπάθειες και στο να ΄ψάχνεται τρόπους να θρέψετε το θηρίο του εγωισμούς σας. Απ τον εκνευρισμό δεν ξέρω αν βγάζω και νόημα πια. Αι σιχτίρ ξεφτίλες..

16 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Οπως τα λες...
Βγήκε στο γυαλί προς ...άγραν έργασίας
Τα παιδιά λυπάμαι..

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

rain είπε...

@φυρδην-μιγδην
Αυτά λυπάμαι κι εγώ και δεν μπορω και να κάνω τίποτα..Καλημέρα

Ανασα του Βορρα είπε...

"Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνοις".

Ra Ma είπε...

Είμαι απογητευμένος με το θέμα και από τη δημοσιότητα επίσης σαν να μην έχουμε άλλα προβλήματα.

roadartist είπε...

Ασε ξεφτιλα οπως το ειπες, ξεφτιλα!
ασε τα νευρα μου εξοργιζομαι για χιλιαδες λογους..
Ψευτικες σχεσεις ολα για την εικονα ..
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!

rain είπε...

@ανασα του βορρά
Και λίγα λες..Ετσι, από αρχαιοτάτων χρόνων..

@radio marconi
Όπως λέει και ο Λάκης "δεν μπήκαμε εμείς στο σπίτι σας, εσείς βγάλατε το σπίτι σας έξω" κι όπως σωστά λες σα να μην υπάρχει άλλο και βρήκαμε!

@roadartist
Σωστήηη. Τσίρκο παιδί μου αλλά τι φταίει κι αυτό μια χαρά μας ψυχαγωγεί, αυτοι είναι χειρότεροι!!

patsiouri είπε...

Όντως, άτυχα τα παιδιά μιας τελειωμένης βίζιτας (που αν ήταν τίμια θα λεκανε κανονικές βίζιτες όπως όλες οι βιζιτούδες του κόσμου και όχι χρυσούς γάμους και παιδιά), κι ενός σαλεμένου ψυχοπαθή που στάνταρ δέρνεται μόνος του γιατί αν δεν τον πάρουν μια μέρα οι κάμερες θα πεθάνει...

Ελπίζω όταν φτάσουν στα 18 τους να τον κλείσουν στο τρελάδικο και τη μάνα τους σε κανα μπουρδέλο και να ζήσουν ήσυχα και ανώνυμα με τα λεφτάκια τους...

Ανώνυμος είπε...

το παιδακι το εξαχρονο λυπαμαι...που θα πηγαινει στο σχολειο και θα το δειχνουν με το δαχτυλο....

και το αλλο το μικρο που θα αναρωτιεται τι εφτεξε...που θα κλαει γιατι ουτε μαμα ουτε μπαμπας τριγυρω...

αλλα δυστυχως δεν παιρνας εξετασεις για να γινεις γονιος...

sealike2 είπε...

"Αι σιχτίρ ξεφτίλες", τελεία!!Να είσαι καλά, bye!!

rain είπε...

@patsiouri
Μωρέ καλά τα λες αλλά θα'χει μείνει και κανένα φράγκο? Αυτοί έχουν σκοπό να αλληλοεξοντωθουνε με όποιο κόστος..

@in the sky
Πόσο δίκιο έχεις σ'αυτό που λες. Πριν κάνεις ενα παιδί θα'πρεπε να περνάει κανείς απο΄αξιολόγηση! ικανοτήτων!! και πνευματικής επάρκειας..

@sealike2
Thanks.(Να το ρίξω κι εγώ στο αγγλικό)Goodmorning, wish you well:))

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Υπάρχουνε άνθρωποι που η ύπαρξή τους επιβεβαιώνεται μόνο από την προβολή και τον θόρυβο, καλό ή κακό. Η αυτοεπιβεβαίωση η δική τους γίνεται στον καθρέφτη, στο λαμπερό τους ακριβό αυτοκίνητο, σε αυτό το περήφανο ατένισμα του βλέμματος πάνω από ανθρώπους και καταστάσεις, που καμαρώνει τον τεράστιο κήπο και το ακριβό σπίτι. Υπάρχουν άνθρωποι που μετριούνται με νούμερα, και μια γόμα αρκεί για να τους κάνει δυστυχισμένους και να βουλιάξουν στο τίποτα που κρύβει μέσα τους το φως. Άνθρωποι άρρωστοι, που δεν μάθανε να αγαπάνε, δεν μάθανε να σέβονται την ψυχή μα να σκύβουν το κεφάλι στη δύναμη. Γιατί αυτός που πιστεύει πως το χρήμα κάνει τα πάντα, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για το χρήμα...
Την καλημέρα μου!

KitsosMitsos είπε...

Απ'ότι φαίνεται, το βαρέλι της ξεφτίλας δεν έχει πάτο...

M-meggie είπε...

Εμένα βροχούλα μου δεν με εξέπληξε και η κατάληξη αυτού του γάμου αλλά και ο τρόπος του χωρισμού και το σήριαλ του εξευτελισμού που παρακολουθούμε σε δόσεις, λόγω βέβαια των ΜΜΕ και του ότι πουλάει ένα τέτοιο ανέξοδο σήριαλ.
Και οι δύο φώταγαν από μακριά το "δήθεν" τους. Για τα παιδιά φυσικά έχεις δίκιο. Ο μικρός πληροφορήθηκε από τη μαμά τους πως ο μπαμπάς του της "τρώει" από τον πάουερ ραίηντζερ. Αν είναι δυνατόν! Κι όμως είναι. Τι άλλο μπορεί να πει κανείς εκτός από το να κάνει την ευχή κάποιος να τα λυπηθεί και να προστρέξει για να αναπληρώσει όσο γίνεται το κενό.
Καλημέρα βροχούλα.

rain είπε...

@ανεμοσκορπίσματα
Δε διαφωνώ καθόλου μ'αυτά που λες αλλά θέλω να πιστευω πως είναι και θέμα ποιότητας ανθρώπου, τι είσαι, απο που έρχεσαι..και κυρίως που θέλεις να πας..

@kitsosmitsos
Μήπως δεν τον βλέπουμε γιατί εμείς είμαστε τόσο πάνω πάνω απ'όλα αυτά??::)))

@νοτα
Δικιο. Μα κι άλλα ζευγάρια το φωνάζουν αλλά δεν κάνουν κι έτσι ρε παιδί μου. (Βλ. Φουστάνος-Θεοδωρίδου. Όσο για τα παιδιά δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση που τα έχει μόνο ως μέσω διεκδίκησης και εκδίκησης..Ξέρω κι άλλους πολλούς..Δυστυχώς και όχι μόνο επώνυμους..

Takiz είπε...

Ρε συ κανείς λάθος αυτό δεν είναι αληθινό.
Είναι σίριαλ στην τηλεόραση !!!!
Καλά ε!!!! Καταπληκτικοί ηθοποιοί παίζουν παντός!!!!
Μήπως θυμάσαι πως λέγετε η σειρά ?

zero είπε...

Παρα πολυ σωστο το ποστ σου.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕ ΜΟΥ ΛΥΚΕ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΚΑΙΝΑ